• 06 41 42 01 49
  • info@bestdealaankoopmakelaar.nl

Best Deal Taxateur

"Voor een taxateur met tijd voor de klant, het pand en het taxatierapport"

Het taxeren van uw woning

U heeft een huis gekocht? En u heeft een taxatierapport nodig voor de financiering? En u zoekt daarvoor een taxateur met tijd voor de klant, het pand en het taxatierapport.

Dat kan, u kunt mij met uw telefoon appen of bellen of stuur via deze website uw aanvraag in. U heeft dan rechtstreeks contact met Mario van Eck, uw taxateur die de opdracht in zijn geheel uitvoert, dat betekent voor u duidelijkheid en minder kans op misverstanden. Geen onnodig tijdverlies en altijd persoonlijk contact met de deskundige en betrokken persoon.

Het taxeren van huizen is onze hoofdactiviteit

Het taxeren van huizen doen we er niet "eventjes bij". Daarom kunnen wij volop tijd en aandacht geven aan u, het pand en uw taxatierapport.

De taxateur is aangesloten bij het VBO, ingeschreven in SCVM en NRVT en de rapporten worden gevalideerd bij NWWI of Taxateurs Unie. Dat betekent voor u dat uw taxatierapport wordt geaccepteerd door alle in Nederland werkzame (hypotheek) banken en door NHG.

Wij taxeren alleen woonhuizen. Het taxatierapport wordt digitaal geleverd.

Een taxatieopdracht bij appartementen accepteren wij alleen als het beheer ligt bij een professionele VvE en alle stukken zoals Balans, Meerjaren Onderhouds Plan en notulen bij de aanvraag worden gevoegd. 

De factuur dient uiterlijk 10 dagen na de leveringsdatum van het rapport te worden voldaan.

 

Wij verzorgen taxaties in de volgende plaatsen:

Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse plantage, Moerstraten.

Bergen op Zoom, Hoogerheide  Woensdrecht,

Sprundel, Rucphen, Schijf, st. Willebrord, Etten - leur.

Taxatierapport nodig voor de financiering?

Taxatie aanvragen