• 06 41 42 01 49
  • info@bestdealaankoopmakelaar.nl

Best Deal Taxateur

Mario van Eck

Gecertificeerd Register Vastgoed Taxateur

Tel. 06 – 41 42 01 49

E-mail : info@bestdealtaxateur.nl


Mario van Eck is als taxateur werkzaam met meer dan 20 jaar
ervaring in de gemeente Roosendaal en korte omgeving, de laatste 2 jaar met  een eigen taxatiekantoor in Roosendaal

Op deze bewegelijke markt is de laatste jaren veel veranderd, hetgeen bij Mario van Eck tot een wijziging van zijn werkzaamheden heeft geleid, geen stressen en stel op sprong makelaarszaken meer maar in plaats daarvan 98 % tijd voor taxaties en 2 % aankoop. Er is nu tijd voor de klant, tijd voor het pand en tijd voor het taxatierapport, een taxatie is dan ook klaar in één week en spoedtaxaties kunnen binnen 2 dagen.

Specialisme

Na de verkoop van zijn makelaars kantoor richt hij zich nu op zijn  specialisme: het taxeren van woningen en appartementen.
En dat doet hij snel en vakkundig én met meer dan gemiddelde aandacht voor de opdrachtgever, het pand en het taxatierapport.

Taxeren kan hij voor alle banken, geldverstrekkers en tussenpersonen en hij verzorgt NWWI gevalideerde taxatierapporten. 

Na opdracht verzorgt hij het gehele traject en informeert de opdrachtgevers via de mail: bij aanvang en als het rapport klaar is, u heeft er verder geen omkijken naar, banken, geldverstrekkers en tussenpersonen kunnen aan de taxatie worden gekoppeld.

Mario is te bereiken via de telefoon op 06-41 42 01 49 van via de e-mail info@bestdealtaxateur.nl

Mario is VBO makelaar en aangesloten bij de NRVT, het register voor Taxateurs.

 

Taxatierapport nodig voor de financiering?

Taxatie aanvragen