• 06 41 42 01 49
  • info@bestdealaankoopmakelaar.nl

Waarom u zou kiezen voor Best Deal Aankoopmakelaar?

Verdien direct geld met de aankoop van uw woning

De Best Deal Aankoopmakelaar is dé specialist die u hierbij kan adviseren. Daarnaast kan hij scherp voor u onderhandelen en het gehele aankooptraject tot en met de notaris voor u begeleiden.
Wij hebben Best Deals gesloten met diverse partijen, Best Deals die je direct kunt inzetten.
Bovendien hebben we een paar Best Deal-kortingen geregeld. Het totaal kan oplopen tot enkele duizenden euro’s.
Denk hierbij aan aanschaf van een keuken, een badkamer, een nieuwe vloer of een cv-ketel.

Uw belang centraal

Als koper heeft u te maken met de verkoopmakelaar die alleen oog heeft voor de belangen van de verkoper. U bent enthousiast en heeft misschien al allerlei plannen gemaakt voor de inrichting of u ziet zich er al wonen! De Best Deal aankoopmakelaar behartigt alleen úw belangen als koper.
Hij heeft een onafhankelijke blik op de stand van zaken. Uw emoties blijven buiten spel.

Sneller dan Funda

Hij is door zijn zeer uitgebreide netwerk en ervaring als eerste op de hoogte van nieuw aanbod, nog voordat het op Funda staat. Zelfs ook stille verkoop, aanbod via social media, dus ook wat niet op FUNDA staat. Als je Best Deal aankoopmakelaar inschakelt heb je ruim 30% meer kans op een succesvolle aankoop. De meeste verkopende makelaars houden zich aan de collegiale erecode om onderhandelingen met een andere partij niet te stimuleren zo lang zij nog met ons praten.

Tijdsbesparing

Een aantal zaken moeten worden uitgezocht zoals kadaster, vergunningen en bestemmingsplannen. Door dit over te laten aan de Best Deal aankoopmakelaar bespaart u zich een hoop tijd. Daarbij weet hij precies welke informatie hij waar vandaan moet halen, zodat u zeker weet dat de geboden informatie correct en up-to-date is. Bovendien regelt hij de hele contractuele afhandeling.

Onderzoeksplicht

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. Zo heeft u onder andere een onderzoeksplicht, waarbij u vóór uw aankoop allerlei zaken die betrekking hebben op het huis zelf moet checken. Dit geldt ook voor de juridische aspecten van de aankoop. De Best Deal aankoopmakelaar weet precies waarop gelet moet worden tijdens het aankoopproces. Dit voorkomt teleurstellingen en mogelijke extra kosten achteraf.

Onderhandelen

Een van de lastigste zaken voor een aspirant-koper is het onderhandelen. Op dat punt profiteert u maximaal van zijn ervaring en deskundigheid. Hij schrikt niet van een pittige onderhandeling, dit is zijn expertise. Door het prestatietarief ben je gegarandeerd van een maximaal resultaat. Hoe meer wij van de vraagprijs afkrijgen, hoe beter het resultaat is, voor jou en voor de Best Deal Aankoopmakelaar.

Geen zorgen

Vanaf de tweede bezichtiging tot en met het tekenen van de notariële akte. De best Deal aankoopmakelaar neemt al uw zorgen weg tijdens het hele traject, hij zorgt ervoor dat alles (op tijd) is geregeld en loopt de zaken grondig door denk hierbij aan de kleine lettertjes in contracten. Uiteraard neemt hij iedere stap in het aankoopproces samen met u door. Zorgeloos kopen, een prettig en geruststellend idee.

Zonder zorgen een nieuwe woning met Best Deals

Afspraak maken

Ontvang gratis het actuele Roosendaalse woning aanbod per e-mail.

Inschrijven