• 06 41 42 01 49
  • info@bestdealaankoopmakelaar.nl

Inschrijven voor het actuele woningaanbod

Je Best Deal Aankoopmakelaar bespaart je veel tijd, geld en zorgen door het uit handen nemen van het gehele zoekproces. Profiteer van de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van de Best Deal Aankoopmakelaar.

De eerste klus is het vinden van een passende woning of appartement, je kunt dit op de volgende manieren doen: Volg het actuele woningaanbod op Funda.

FUNDA kun je zo instellen dat je steeds het nieuwste woningaanbod in beeld krijgt als je hem opent.

Begin met de plaats, en volg het menu met filters..........Kijk dagelijks.

Veel van het Roosendaalse woningaanbod wordt door makelaars eerst op social media bekend gemaakt, wij delen al dit woning aanbod op onze facebooksite,............like ons en volg ons dagelijks.

Nog steeds bang dat je iets mist, geef dan een aankoopopdracht en wij volgen het voor jou, je ontvangt het woningaanbod dan ook per mail. 

Of je nu zelf een woning hebt gevonden, of wij hebben je geholpen, dan wil je hem ook nog (goed) aankopen.

Goed aankopen is niet altijd en alleen maar goedkoop aankopen, maar ook zonder zorgen, bieden, onderhandelen, koopovereenkomst nakijken, bouwkundig onderzoek, bestemmingsplan, bodemonderzoek, taxatierapport, hypotheekadviseur, notaris etc. etc. etc.

Wil je het aanbod per mail ontvangen en overweeg je dus een aankoopopdracht dan vernemen we dat graag (VUL ONDERSTAAND IN) want dan komen we even naar je toe of nodigen je uit op ons kantoor, natuurlijk is het eerste gesprek vrijblijvend, daarna beslis je of je direct met ons in zee gaat.   DAT IS WEL HEEL RELAXT KOPEN.

Hoe bent u op het inschrijven voor het gratis woningbestand terecht gekomen?